ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ

/

ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ

0
975,00699,00
ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ
ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ
ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ
ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ
ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ
ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ

/

ΨΥΓΕΙΟ 82L ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ

975,00699,00
Πανίσχυρο ψυγείο υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης για λειτουργία από μπαταρία. Με συμπιεστή 12 ή 24 Volt με αυτόματη αναγνώριση τάσης (αλλά και λειτουργία σε συνηθισμένη πρίζα 230V). Χωρητικότητα 82 λίτρων.
0
0
699,00
Facebook
Twitter
Email
Google+
LinkedIn
  • (0)
Ένα υπερσύγχρονης τεχνολογίας ψυγείο της γερμανικής WESTECH που λειτουργεί και από μπαταρία, με συμπιεστή 12 ή 24 Volt, αλλά λειτουργεί και σε συνηθισμένη πρίζα 230V με τη χρήση του τροφοδοτικού 230V που συμπεριλαμβάνεται.

Γιατί τελικά έχει καλύτερη τιμή αγοράς

Τελικά κοστίζει λιγότερα χρήματα και για την αγορά αλλά και κατά τη λειτουργία του. Διαβάστε παρακάτω γιατί:
  • Ένα καλό συμβατικό ψυγείο με συμπιεστή, ενεργειακής κλάσης Α+ κοστίζει έως 500 ευρώ (αν είναι πολύ μικρό κοστίζει έως 200 ευρώ). Για να υποστηριχθεί όμως από μπαταρίες και φωτοβολταϊκά, απαιτεί ένα σύστημα αξίας πάνω από 2.000 ευρώ μαζί με έναν καλό inverter 230V και το κόστος ενός απλού οικιακού ψυγείου (μόνο για τη λειτουργία του ψυγείου και για μία μόνο μέρα ενεργειακής αυτονομίας).
  • Το συγκεκριμένο ψυγείο WESTECH δεν χρειάζεται inverter, ενώ επειδή είναι ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης, μπορεί να υποστηριχθεί με ένα πολύ μικρό σύστημα μπαταριών (από 55 Ah) και φωτοβολταϊκών (από 100 Wp) που κοστίζουν από 300 ευρώ! Ακόμη και μαζί με το κόστος αγοράς του ψυγείου μπαταρίας WESTECH, προκύπτει εξοικονόμηση εκατοντάδων ευρώ!
  • Αν υπολογίσουμε μάλιστα και τη μικρότερη φθορά στις μπαταρίες (λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης του ψυγείου), τότε το όφελος γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

    Οικονομία στο ρεύμα, όχι στην ψύξη

    Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ψυγεία τάσης 12/24V που είναι θερμοηλεκτρικά και άρα έχουν μεγάλη κατανάλωση και χαμηλή απόδοση, τα ψυγεία WESTECH λειτουργούν με συμπιεστή (όπως τα γνωστά οικιακά ψυγεία). Το ψυγείο WESTECH είναι πολύ υψηλής απόδοσης και πετυχαίνει βαθιά ψύξη ή κατάψυξη ακόμη και σε υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, χωρίς να καταναλώνει πολύ ρεύμα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

    Πλεονεκτήματα

    • Με συμπιεστή 12 ή 24 Volt και αυτόματη αναγνώριση τάσης λειτουργίας.
    • Με το τροφοδοτικό που παρέχεται με το ψυγείο, λειτουργεί και από κανονική οικιακή πρίζα 230V.
    • Εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης στην ψύξη, από 100 έως περίπου 250 Wh ανά 24ωρο (ανάλογα με τις συνηθισμένες θερμοκρασίες ενός δωματίου). Ο συμπιεστής ενεργοποιείται για ελάχιστα λεπτά κάθε ώρα και λόγω των άριστων υλικών μόνωσης, διατηρεί την ψύξη τον υπόλοιπο χρόνο.
    • Πολύ υψηλής απόδοσης ψύξης ή κατάψυξης (π.χ. μπορούμε να ορίσουμε έως και -18 βαθμούς κατάψυξη, ή 4 βαθμούς ψύξη κ.ο.κ. Το εύρος ρυθμίσεων θερμοκρασίας είναι από -18 έως +10 και η θερμοκρασία δωματίου μπορεί να είναι έως και +40 βαθμοί Κελσίου.

    Συνδυάζεται ιδανικά και με φωτοβολταϊκά

    Για τη λειτουργία του από ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, δεν απαιτείται inverter 230V, μειώνοντας έτσι κατακόρυφα το κόστος ενός συστήματος με φωτοβολταϊκά και μπαταρίες. Αποφεύγοντας τον inverter, μπορούμε απλά αν μας χρειάζεται για άλλες συσκευές, να επιλέξουμε έναν πολύ μικρότερο εξοικονομώντας εκατοντάδες ευρώ μόνο από αυτόν. Ειδικά όταν ο inverter πρέπει να είναι ένας ακριβός με καθαρό ημίτονο και πολλαπλάσια ισχύ από την ονομαστική ενός συνηθισμένου οικιακού ψυγείου, για να αντέχει τις εκκινήσεις του συμπιεστή. Κάτω από φυσιολογική χρήση:
    • Μια μπαταρία 55 ΑΗ και ένα πάνελ 50 Wp μπορούν να υποστηρίξουν το ψυγείο για 1 μέρα αυτονομία ψύξης ή κατάψυξης.
    • Μια μπαταρία 100 ΑΗ και ένα πάνελ 100 Wp μπορούν να υποστηρίξουν το ψυγείο για 3 μέρες αυτονομίας ή για 2 με χρήση ως καταψύκτη (<0 οC).
    Για πιο απαιτητική χρήση βαθιάς κατάψυξης, ή/και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, ή/και περισσότερες ημέρες ενεργειακής αυτονομίας (π.χ. για συνεχόμενες ημέρες συννεφιάς, όπου τα φωτοβολταϊκά δεν θα παράγουν ενέργεια), προτείνονται αναλόγως μεγαλύτερα από τα παραπάνω συστήματα.

    Παράδειγμα

    Με θερμοκρασία δωματίου 30 βαθμών Κελσίου και ρύθμιση του θερμοστάτη του ψυγείου για ψύξη 5 βαθμών Κελσίου, ο συμπιεστής ισχύος 42 Watt DC λειτουργεί για περίπου 15% του χρόνου (δηλαδή για λιγότερο από 4 ώρες το 24ωρο) καταναλώνοντας μόλις 151 Wh ανά 24ωρο. Πολύ χαμηλού θορύβου κατά τη λειτουργία του, είναι ένα ψυγείο για όλες τις χρήσεις: Σπίτι, αυτοκίνητο, τροχόσπιτο, σκάφος, εξοχικό. Οι διαστάσεις του ψυγείου WESTECH είναι: 54,6 Χ 78,0 Χ 45,5 εκατοστά (Υ x Μ x Π). Βάρος 25 kg. Χωρητικότητα 82 λίτρων. Η ασφαλής διατήρηση φαρμάκων ή τροφίμων που απαιτούν κατάψυξη ή σταθερή θερμοκρασία είναι πλέον εφικτή με οικονομικό τρόπο, όπου κι αν βρίσκεστε.
WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.