ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥ & ΔΡΟΜΟΥ

/

ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥ & ΔΡΟΜΟΥ

169,00
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥ & ΔΡΟΜΟΥ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥ & ΔΡΟΜΟΥ

/

ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥ & ΔΡΟΜΟΥ

169,00
Έτοιμο ΚΙΤ για φωτισμό κήπου ή δρόμου.
0
0
169,00
Facebook
Twitter
Email
Google+
LinkedIn
Έτοιμο ΚΙΤ για φωτισμό κήπου ή δρόμου, που αποτελείται από όλα όσα χρειάζεστε για να φωτίσετε με απλό τρόπο, αλλά αποτελεσματικά τον κήπο ή κάποιο μονοπάτι:
  • Κεντρικό φωτοβολταϊκό πάνελ 30 έως 130 Wp
  • Μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης 12 έως 55 Ah
  • Αυτόματο ρυθμιστή φόρτισης με αισθητήρα νυκτός και χρονοδιακόπτη
  • Πανίσχυρους βιδωτούς λαμπτήρες 12V LED Ε27 5 Watt
Με πολύ κατανοητές ελληνικές οδηγίες διασύνδεσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε τα κλασικά μεταλλικά ή πλαστικά φωτιστικά σώματα που θα φιλοξενήσουν τους συνηθισμένους βιδωτούς λαμπτήρες τύπου Ε27 για να φωτίσουν το χώρο σας, προσφέροντας την ασφάλεια που παρέχει ένας φωταγωγημένος χώρος.

Πόσες ώρες λειτουργούν τα φώτα;

Το ΚΙΤ έχει υπολογιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φωτίσει το χώρο σας με άνεση και πολύ δυνατό φως, για 8 ώρες ακόμη κι αν η ηλιοφάνεια δεν ήταν πολύ έντονη όλη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι το ΚΙΤ είναι σχεδιασμένο και για χειμερινή χρήση. Όταν φυσικά δεν έχει καθόλου ηλιοφάνεια κάποια χειμερινή μέρα, δεν θα υπάρχει και ενέργεια για τα φωτιστικά. Αντίθετα, το καλοκαίρι, ακόμη και χωρίς ηλιοφάνεια κάποια μέρα, τα φωτιστικά θα λειτουργήσουν και την επόμενη νύχτα, έχοντας αυτονομία μερικών ακόμη ωρών. Πρόκειται δηλαδή για ένα εξαιρετικό ΚΙΤ, σε αντίθεση με διάφορα χαμηλής ποιότητας που θα βρείτε στην αγορά, τα οποία για να ρίξουν το κόστος κάνουν οικονομία στα φωτοβολταϊκά και τις μπαταρίες και προσφέρουν λαμπτήρες με πολύ χαμηλή ένταση φωτός, με αποτέλεσμα τα φώτα να είναι πολύ χαμηλής έντασης ή να σβήνουν μετά από 4-5 ώρες, οι μπαταρίες να καταστρέφονται μέσα σε λίγες εβδομάδες κ.λπ.

Πόσα χρειάζομαι;

Επιλέξτε το ανάλογο ΚΙΤ από το παραπάνω πλαίσιο με τις διαθέσιμες επιλογές (π.χ. για 2 λαμπτήρες ή 4 λαμπτήρες κ.ο.κ.). To φωτιστικό KIT θα έρθει έτσι και με το αντίστοιχο φωτοβολταϊκό, μπαταρία, λαμπτήρες κ.λπ. ώστε να μπορεί να παρέχει τον τρόπο λειτουργίας που περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο, για αντίστοιχα μεγαλύτερο αριθμό λαμπτήρων.

Η εγγύηση μεγάλων κατασκευαστών

Όλα τα ηλεκτρονικά μέρη αυτού του φωτοβολταϊκού συστήματος είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν πολλές δεκαετίες, από τα γνωστότερα ονόματα της αγοράς: Victron, Westech, SRNE και καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση. Οι μπαταρίες, παρότι θεωρούνται αναλώσιμο είδος, λόγω της υψηλής τους ποιότητας (αγγλικές Ultracell βαθιάς εκφόρτισης) καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση, αν και αναμένεται να αντέξουν πολύ περισσότερο και να χρειάζονται αλλαγή κάθε 3-5 χρόνια ανάλογα με τη χρήση. Οι μπαταρίες είναι ουσιαστικά και το μόνο αναλώσιμο μέρος.
WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.