ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ

/

ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ

169,00
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ

/

ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ

169,00
Έτοιμο ΚΙΤ για φωτισμό χώρου.
0
0
169,00
Facebook
Twitter
Email
Google+
LinkedIn
Έτοιμο ΚΙΤ για φωτισμό χώρου, που αποτελείται από όλα όσα χρειάζεστε για να φωτίσετε με απλό τρόπο, αλλά αποτελεσματικά οποιονδήποτε χώρο, όπως σπίτι, αποθήκη, μπαλκόνι, σκάφος, τροχόσπιτο κ.λπ.:
  • Κεντρικό φωτοβολταϊκό πάνελ 30 έως 130 Wp
  • Μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης 12 έως 55 Ah
  • Αυτόματο ρυθμιστή φόρτισης με αισθητήρα νυκτός και χρονοδιακόπτη
  • Πανίσχυρους βιδωτούς λαμπτήρες 12V LED Ε27 8-10 Watt
Με πολύ κατανοητές ελληνικές οδηγίες διασύνδεσης.

Πόσες ώρες λειτουργούν τα φώτα;

Το ΚΙΤ έχει υπολογιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φωτίσει το χώρο σας με άνεση και πολύ δυνατό φως για πολλές ώρες, ακόμη κι αν η ηλιοφάνεια δεν ήταν πολύ έντονη όλη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι το ΚΙΤ είναι σχεδιασμένο και για χειμερινή χρήση. Αν κάποιος λαμπτήρας δεν χρησιμοποιηθεί πολύ, ο αντίστοιχος χρόνος λειτουργίας προστίθεται στους υπόλοιπους. Έτσι λοιπόν, το ΚΙΤ των 2 λαμπτήρων παρέχει περίπου 10 ώρες συνολικού φωτισμού, το ΚΙΤ των 4 λαμπτήρων παρέχει περίπου 20 ώρες συνολικού φωτισμού κ.ο.κ. Όταν φυσικά δεν έχει καθόλου ηλιοφάνεια κάποια χειμερινή μέρα, δεν θα υπάρχει και ενέργεια για το φωτισμό. Αντίθετα, το καλοκαίρι, ακόμη και χωρίς ηλιοφάνεια κάποια μέρα, οι λαμπτήρες θα λειτουργήσουν και την επόμενη νύχτα, έχοντας αυτονομία μερικών ακόμη ωρών. Πρόκειται δηλαδή για ένα εξαιρετικό ΚΙΤ, σε αντίθεση με διάφορα χαμηλής ποιότητας που θα βρείτε στην αγορά, τα οποία για να ρίξουν το κόστος κάνουν οικονομία στα φωτοβολταϊκά και τις μπαταρίες και προσφέρουν λαμπτήρες με πολύ χαμηλή ένταση φωτός, με αποτέλεσμα τα φώτα να είναι πολύ χαμηλής έντασης ή να σβήνουν μετά από ελάχιστες ώρες λειτουργίας, οι μπαταρίες να καταστρέφονται μέσα σε λίγες εβδομάδες κ.λπ.

Πόσα χρειάζομαι;

Επιλέξτε το ανάλογο ΚΙΤ από το παραπάνω πλαίσιο με τις διαθέσιμες επιλογές (π.χ. για 2 λαμπτήρες ή 4 λαμπτήρες κ.ο.κ.). To φωτιστικό KIT θα έρθει έτσι και με το αντίστοιχο φωτοβολταϊκό, μπαταρία, λαμπτήρες κ.λπ. ώστε να μπορεί να παρέχει τον τρόπο λειτουργίας που περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο, για αντίστοιχα μεγαλύτερο αριθμό λαμπτήρων. Το ΚΙΤ φωτισμού, εκτός από την καθημερινή κάλυψη αναγκών σύμφωνα με τα προηγούμενα, μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και για έκτακτες περιπτώσεις (π.χ. διακοπής ρεύματος) ή οπουδήποτε προκύψει ανάγκη (π.χ. camping).

Η εγγύηση μεγάλων κατασκευαστών

Όλα τα ηλεκτρονικά μέρη αυτού του φωτοβολταϊκού συστήματος είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν πολλές δεκαετίες, από τα γνωστότερα ονόματα της αγοράς: Victron, Westech, SRNE και καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση. Οι μπαταρίες, παρότι θεωρούνται αναλώσιμο είδος, λόγω της υψηλής τους ποιότητας (αγγλικές Ultracell βαθιάς εκφόρτισης) καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση, αν και αναμένεται να αντέξουν πολύ περισσότερο και να χρειάζονται αλλαγή κάθε 3-6 χρόνια ανάλογα με τη χρήση. Οι μπαταρίες είναι ουσιαστικά και το μόνο αναλώσιμο μέρος του συστήματος.