ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

/

ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

169,00
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ
ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

/

ΚΙΤ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

169,00
Έτοιμο ΚΙΤ για φωτισμό διαφημιστικής πινακίδας ή άλλων αντικειμένων.
0
0
169,00
Facebook
Twitter
Email
Google+
LinkedIn
Έτοιμο ΚΙΤ για φωτισμό διαφημιστικής πινακίδας ή άλλων αντικειμένων, που αποτελείται από όλα όσα χρειάζεστε για να φωτίσετε με απλό τρόπο, αλλά αποτελεσματικά μια διαφημιστική πινακίδα και άλλα παρόμοια σημεία (π.χ. βιτρίνα, μνημείο, είσοδο χώρου κ.λπ.):
  • Κεντρικό φωτοβολταϊκό πάνελ 30 έως 130 Wp
  • Μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης 12 έως 55 Ah
  • Αυτόματο ρυθμιστή φόρτισης με αισθητήρα νυκτός και χρονοδιακόπτη
  • Ισχυρά Led Spot 12V 10 Watt
Με πολύ κατανοητές ελληνικές οδηγίες διασύνδεσης.

Πόσες ώρες λειτουργούν τα φώτα;

Το ΚΙΤ έχει υπολογιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φωτίσει το χώρο σας με άνεση και πολύ δυνατό φως για πολλές ώρες, ακόμη κι αν η ηλιοφάνεια δεν ήταν πολύ έντονη όλη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι το ΚΙΤ είναι σχεδιασμένο και για χειμερινή χρήση. Έτσι λοιπόν, το ΚΙΤ του ενός spot παρέχει περίπου 10 ώρες συνολικού φωτισμού, όπως και το ΚΙΤ των spot. Όταν φυσικά δεν έχει καθόλου ηλιοφάνεια κάποια χειμερινή μέρα, δεν θα υπάρχει και ενέργεια για το φωτισμό. Αντίθετα, το καλοκαίρι, ακόμη και χωρίς ηλιοφάνεια κάποια μέρα, τα spot θα λειτουργήσουν και την επόμενη νύχτα, έχοντας αυτονομία μερικών ακόμη ωρών. Πρόκειται δηλαδή για ένα εξαιρετικό ΚΙΤ, σε αντίθεση με διάφορα χαμηλής ποιότητας που θα βρείτε στην αγορά, τα οποία για να ρίξουν το κόστος κάνουν οικονομία στα φωτοβολταϊκά και τις μπαταρίες και προσφέρουν Leds με πολύ χαμηλή ένταση φωτός, με αποτέλεσμα τα φώτα να είναι πολύ χαμηλής έντασης ή να σβήνουν μετά από ελάχιστες ώρες λειτουργίας, οι μπαταρίες να καταστρέφονται μέσα σε λίγες εβδομάδες κ.λπ.

Πόσα χρειάζομαι;

Επιλέξτε το ανάλογο ΚΙΤ από το παραπάνω πλαίσιο με τις διαθέσιμες επιλογές (π.χ. για 1 spot ή 2 κ.ο.κ.). To φωτιστικό KIT θα έρθει έτσι και με το αντίστοιχο φωτοβολταϊκό, μπαταρία, spot κ.λπ. ώστε να μπορεί να παρέχει τον τρόπο λειτουργίας που περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο, για αντίστοιχα μεγαλύτερο αριθμό λαμπτήρων. Δεν περιλαμβάνεται μπάρα ή άλλος μηχανισμός στερέωσης των σποτ. Το ΚΙΤ φωτισμού διαφημιστικής πινακίδας, εκτός από την καθημερινή κάλυψη αναγκών σύμφωνα με τα προηγούμενα, μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και για έκτακτες περιπτώσεις (π.χ. διακοπής ρεύματος) ή οπουδήποτε αλλού προκύψει ανάγκη (π.χ. camping).

Η εγγύηση μεγάλων κατασκευαστών

Όλα τα ηλεκτρονικά μέρη αυτού του φωτοβολταϊκού συστήματος είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν πολλές δεκαετίες, από τα γνωστότερα ονόματα της αγοράς: Victron, Westech, SRNE και καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση. Οι μπαταρίες, παρότι θεωρούνται αναλώσιμο είδος, λόγω της υψηλής τους ποιότητας (αγγλικές Ultracell βαθιάς εκφόρτισης) καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση, αν και αναμένεται να αντέξουν πολύ περισσότερο και να χρειάζονται αλλαγή κάθε 3-6 χρόνια ανάλογα με τη χρήση. Οι μπαταρίες είναι ουσιαστικά και το μόνο αναλώσιμο μέρος του συστήματος.