ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

/

ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

69,0049,00
ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ
ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

/

ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

69,0049,00
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ. Ηλιακό φουρνάκι σε εύκολα συναρμολογούμενο ΚΙΤ.
0
0
Facebook
Twitter
Email
Google+
LinkedIn

ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΚΙΤ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ. Με αυτό το ΚΙΤ συναρμολόγησης μπορείτε να φτιάξετε μόνος σας ένα καταπληκτικό ηλιακο φουρνακι, εύκολα και γρήγορα - κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά. Μαγειρεύει σχεδόν όλα τα φαγητά που θα μαγειρεύατε και σε έναν ηλεκτρικό φούρνο, απλά στον διπλάσιο χρόνο (αλλά με καλύτερη γεύση)! Θα διασκεδάσετε φτιάχνοντάς αυτό το ηλιακο φουρνακι, ενώ ταυτόχρονα θα μάθετε τα μυστικά της λειτουργίας ενός ηλιακού φούρνου. Συγκεντρώσαμε όλα τα βασικά υλικά για την κατασκευή του ηλιακου φουρνου απαλλάσοντάς σας από την ταλαιπωρία, τη σπατάλη χρόνου και τα λάθη που θα μπορούσαν να γίνουν στην επιλογή των κατάλληλων υλικών. Με βελτιωμένο σχεδιασμό για να μαζεύει περισσότερο φως από τον ήλιο.

Τι περιλαμβάνεται

Η συναρμολόγηση του ηλιακου φουρνου σε ΚΙΤ είναι πανεύκολη, αφού αποτελείται από μόλις δύο μέρη:
  • τα 4 πλαϊνά που μαζί με την βάση σχηματίζουν το πλαίσιο (με τις βίδες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται) και
  • το διάφανο φύλλο plexiglas (αντί για τζάμι που μπορεί να σπάσει λόγω διαφορών θερμοκρασίας), με την πανίσχυρη βιομηχανική κολλητική ταινία (εξωτερικού χώρου) για να το κολλήσετε εύκολα και γρήγορα.
Περιλαμβάνονται και τα εσωτερικά φύλλα ανάκλασης του φωτός, καθώς και η αφρώδης ταινία μόνωσης πάνω στην οποία πατάει το διαφανές plexiglas, καθώς και 4 μεταλλικά ποδαράκια στήριξης. Προαιρετικά, στις ελληνικές οδηγίες θα βρείτε και συμβουλές για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της απόδοσης του ηλιακου φουρνου, με υλικά πολύ χαμηλού κόστους που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα παντού. Από ποιοτικό ξύλο ανθεκτικό για εξωτερικούς χώρους, όπως και το πρακτικά άθραυστο και διαφανές φύλλο plexiglas 5 mm. Επειδή είναι σε μορφή ΚΙΤ, μπορείτε ακόμη και να προχωρήσετε σε βελτιώσεις, να πειραματιστείτε, να το βάψετε για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα (δεν περιλαμβάνεται χρώμα ή βερνίκι). Με ελληνικές οδηγίες. Διαβάστε περισσότερα και στη σχετική μας ιστοσελίδα με το ηλιακο φουρνακι, την χρήσιμη αυτή εκπαιδευτική ιδιοκατασκευή. Ιδανικό και για παρουσιάσεις, για εκπαιδευτική χρήση, για σχολικές εργασίες κ.ο.κ.