ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ

/

ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ

0
99,0079,00
ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ

/

ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ

99,0079,00
Εκτός Αποθέματος. Ηλιακό Αερόθερμο σε ΚΙΤ 50Χ100 cm.
0
0
79,00
Facebook
Twitter
Email
Google+
LinkedIn
  • (0)

ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΚΙΤ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ Αυτό είναι το απόλυτο project για το σαββατοκύριακο! Αποκτήστε το Ηλιακό Αερόθερμο σε ΚΙΤ 50Χ100 cm και δείτε με τα μάτια σας πως μετατρέπει τον κρύο αέρα ενός χώρου σε ζεστό μέσα σε δευτερόλεπτα! Ιδανικό και για εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, σχολικές εργασίες κ.ο.κ. Συγκεντρώσαμε όλα τα βασικά υλικά για την κατασκευή του ηλιακου αεροθερμου απαλλάσοντάς σας από την ταλαιπωρία, τη σπατάλη χρόνου και τα λάθη που θα μπορούσαν να γίνουν στην επιλογή των κατάλληλων υλικών. Η συναρμολόγηση του ΚΙΤ είναι πανεύκολη, αφού αποτελείται από μόλις δύο μέρη:
  • τα 4 πλαϊνά τεμάχια τα οποία μαζί με την πλάτη που έχει έτοιμες τρύπες αεραγωγών, σχηματίζουν το πλαίσιο (οι βίδες συμπεριλαμβάνονται)
  • το διάφανο φύλλο plexiglas (αντί για τζάμι που θα μπορούσε να σπάσει λόγω διαφορών θερμοκρασίας), με την πανίσχυρη βιομηχανική κολλα εξωτερικού χώρου σε ειδικό σωληνάριο που δεν απαιτεί εργαλείο, για να το κολλήσετε εύκολα και γρήγορα με το χέρι.
Περιλαμβάνεται και μια μεταλλική σήτα για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση στη θέρμανση του αέρα, όπως και η πανίσχυρη μονωτική κόλλα για τη σφράγιση με το διάφανο φύλλο plexiglas. Τα ξύλα είναι υψηλής ποιότητας κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, όπως και το πρακτικά άθραυστο και διαφανές φύλλο plexiglas 3 mm. Επειδή είναι σε μορφή ΚΙΤ συναρμολόγησης, μπορείτε ακόμη και να προχωρήσετε σε βελτιώσεις, να πειραματιστείτε, να το βάψετε για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα (δεν περιλαμβάνεται χρώμα ή βερνίκι).

Παράδειγμα

Δύο τέτοια ηλιακα αεροθερμα των 50Χ100 cm το κάθε ένα (συνολικά ένα τ.μ. επιφάνειας ηλιακού αερόθερμου), μπορούν να προθερμάνουν αισθητά ένα μεγάλο χώρο έως 20 τ.μ. ή να ζεστάνουν καλά ένα μικρό κλειστό χώρο 6-8 τ.μ. Για ακόμη μεγαλύτερους χώρους μπορούν να παραλληλιστούν περισσότερα μεταξύ τους, τροφοδοτώντας όλα μαζί έναν κεντρικό αεραγωγό. Πειραματιστείτε ελεύθερα! Με ελληνικές οδηγίες. Διαβάστε περισσότερα και στη σχετική μας ιστοσελίδα με την εκπαιδευτική ιδιοκατασκευή με το ηλιακο αεροθερμο. Ένα τέτοιο ηλιακό αερόθερμο είναι επίσης ιδανικό για σχολικές εργασίες, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικη χρήση και πειραματισμούς.