ΑΓΟΡΑ

Αγορά υλικών για κατασκευές με φωτοβολταικα, μπαταριες, ΚΙΤ για ηλεκτρικα ποδηλατα και πολλά άλλα!

Οικονομικές αγορές

Πολλοί φίλοι το ζήτησαν, οπότε εδώ θα βρείτε πολλά από τα υλικά που απαιτούνται για τις κατασκευές που υπάρχουν στις σελίδες του iQsolarpower.com – Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να προμηθεύεστε τις καλύτερες μάρκες της αγοράς, στις καλύτερες τιμές από οπουδήποτε αλλού. Εδώ θα βρείτε μόνο ό,τι πραγματικά αξίζει και θα επιλέγαμε και για το δικό μας σπίτι!

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα, στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας (π.χ. με αντικαταβολή, με ηλεκτρονική πληρωμή, κατάθεση σε λογαριασμό κ.λπ.). Όλες οι τιμές στα προϊόντα μας είναι τελικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Γρήγορη αποστολή με πολύ χαμηλά μεταφορικά

Όλες οι παραγγελίες προωθούνται και εξυπηρετούνται αυθημερόν από την κεντρική μας αποθήκη. Ο χρόνος αποστολής και η δική σας συμμετοχή στα ήδη χαμηλά έξοδα μεταφοράς εμφανίζεται στην Κάρτα Αγορών του καταστήματος, πάντα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αν δεν αναγράφεται χρόνος αποστολής, τότε η αποστολή γίνεται ως συνήθως σε λιγότερο από 24 ώρες!

Η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (Courier) η οποία σας ειδοποιεί τηλεφωνικά για την παραλαβή, συνήθως εντός 24ώρου από την αποστολή. Βαριά ή ογκώδη αντικείμενα άνω των 25 kg αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας και το οποίο με τον ίδιο τρόπο σας ενημερώνει για την παραλαβή, συνήθως εντός 24ώρου από την αποστολή.

Τα έξοδα μεταφοράς που εμφανίζονται στην Κάρτα Αγορών του καταστήματος, αφορούν αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier. Η μεταφορά σε Πρακτορείο Μεταφορών για είδη άνω των 25 kg ανά πακέτο γίνεται με δική μας χρέωση, δηλαδή εντελώς δωρεάν για εσάς (απλά πληρώνετε το Πρακτορείο Μεταφορών κατά την παραλαβή, συνήθως μόλις 5,00 έως 7,00 ευρώ ανά δέμα).

Με την εμπιστοσύνη και εγγύηση των 12 χρόνων γνωριμίας μας!

Από το 2006 έως σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι μας, τίμησαν με περισσότερες από 1.200.000 μοναδικές επισκέψεις την ιστοσελίδα μας. Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης, που αποτυπώνεται καθημερινά μέχρι και σήμερα σε κάθε επικοινωνία μας.

Με χαρά θα απαντήσουμε προσωπικά σε κάθε σας ερώτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, πριν ή και μετά την αγορά σας.

Αν για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε κάποια στιγμή να επιστρέψετε κάτι, συμπληρώστε απλά στη φόρμα επικοινωνίας την πρόθεση επιστροφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες. Όλα τα είδη καλύπτονται από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή και μάλιστα στην Ελλάδα για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση: Είτε με εγγύηση επισκευής στο οργανωμένο Κέντρο Service στην Αθήνα, είτε αντικατάστασης με καινούριο προϊόν.


Αν είστε επαγγελματίας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου για να προμηθευτείτε τα υλικά για αυτόνομα φωτοβολταικα συστήματα σε τιμες χονδρικης εδώ. (μπαταριες Ultracell, φωτοβολταικα Sharp, κ.λπ.). Όλα τα υλικά εισάγονται αποκλειστικά και απ’ ευθείας από κάθε αντιπροσωπεια και τους κατασκευαστές τους χωρίς μεσάζοντες, εξασφαλίζοντας τις χαμηλότερες τιμες χονδρικης για τους φίλους μας.

Αν προτιμάτε την πιο προσωπική εμπειρία αγοράς, τότε το φυσικό (δηλαδή όχι μόνο ηλεκτρονικό) κατάστημα για υλικά φωτοβολταϊκών όπως κυψέλες, ρυθμιστές και inverter Victron, μπαταριες Ultracell, φωτοβολταικα πανελ Sharp κ.λπ. που προτείνω είναι το γνωστό GreenEnergyParts φωτοβολταικα που διαθέτει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα σε πρώτης ποιότητας και μόνο επώνυμα προϊόντα, που υποστηρίζονται επαγγελματικά από ανθρώπους με μεράκι.

Στις ίδιες τιμές ή και ελαφρώς χαμηλότερες, μπορείτε να βρείτε σε διάφορα ελληνικά ή και ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα αρκετά …ασιατικής προέλευσης προϊόντα, η γνώμη μου όμως είναι ότι αποτελεί καλύτερη επένδυση το επώνυμο προϊόν – ειδικά όταν κοστίζει περίπου το ίδιο. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου επαγγελματική προσέγγιση και στις δύο παραπάνω προσπάθειες.

Κάποια υλικά υπάρχουν και σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες δημοπρασιών όπως το ebay.com αλλά δεν μπορώ να προτείνω κάτι συγκεκριμένο εδώ, αφού υπεισέρχονται παράγοντες όπως αυξημένο κόστος και ρίσκο αποστολής, τα τέλη του τελωνείου και οι φόροι που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 30%, ερασιτέχνες πωλητές, δεύτερης διαλογής προϊόντα, στην πράξη απουσία εγγύησης κ.ο.κ. Με λίγη προσοχή και γνώση, μπορεί κανείς να κερδίσει κάποια χρήματα σε μερικές περιπτώσεις ή να του κοστίσει τελικά τα διπλάσια σε άλλες.

Τα υλικά που μπορείτε να βρείτε είναι μεταξύ άλλων:

  • φωτοβολταϊκά στοιχεία (κυψέλες) και mini panel διαφόρων τύπων
  • καλώδια και υλικό για διασυνδέσεις στοιχείων ή πάνελ
  • φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp και Westech και όλα τα παρελκόμενα (inverter και ρυθμιστές φόρτισης Victron και Westech, μπαταρίες Ultracell)
  • και το …δημοφιλές κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό

Καλή επιτυχία στις κατασκευές σας, αλλά πάνω απ΄ όλα καλή διασκέδαση, αφού αυτός είναι ο κύριος στόχος σ΄ αυτή την ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση!