Εκθεση Φωτοβολταικων

By on 26/02/2014. Posted in . Tagged as , , , , .

Η παρουσία μας στην εκθεση φωτοβολταικων EnergyRES

Η εκθεση φωτοβολταικων για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τα φωτοβολταϊκά: Ολοκληρώθηκε στις 20 Απριλίου η δεύτερη έκθεση EnergyRES για τα φωτοβολταικα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. energyres

Η έκθεση είχε πολύ μεγάλη προσέλευση. Το δικό μας έκθεμα φέτος, ήταν το ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο τράβηξε την προσοχή χιλιάδων επισκεπτών! Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι αυτό ακριβώς που μπορείτε να δείτε στη σχετική σελίδα με τη μετατροπη ενός απλού ποδηλάτου σε ηλεκτρικο με το κιτ μετατροπης ποδηλατου που δείξαμε εδώ (περισσότερα άρθρα για το κιτ μετατροπης ποδηλατου θα βρείτε στη σχετική ενότητα για τα ηλεκτρικα ποδηλατα).

Τα θέματα της εκθεσης κάλυψαν πλήρως όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας.

Για πρώτη χρονιά συμπεριελάμβανε επίσης και τον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων που συμπληρώνει τις σύγχρονες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας επειδή κι αυτός ο τομέας συμβάλλει στην προστασία τους περιβάλλοντος, στην εξοικονόμηση πρώτων υλών και της ενέργειας που απαιτείται για τη βιομηχανική επεξεργασία τους. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να συνδυαστεί με την παραγωγή ενέργειας από απορρίμματα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού. Πραγματοποιήθηκαν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις, bussiness forum και επιστημονικές ημερίδες των εταιρειών που συμμετείχαν στην έκθεση.

Τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση EnergyReS κάλυψαν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, διαχείρισης κι εξοικονόμησης ενέργειας για κατοικίες, μεγάλα κτίρια, μεταφορές, βιομηχανία κ.λπ.

Άντε και του χρόνου στην επόμενη εκθεση φωτοβολταικων με περισσότερα εκθέματα!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.